måndag 13 september 2010

If you're looking for love, get a heart made of steel cause you know that love kills

Hojt!

Hänger lite i Annas rum för tillfället, vi har precis kollat igenom lite bilder från Kos, Länsö och annat roligt vi vart med om. Haha. Fasen vilken rolig sommar vi haft! Det har utan tvekan varit en av dem bästa någonsin! Den har varit minst sagt händelserik.. Är så galet nöjd, vill göra om allt igen, med start från studentskivan. Sjukt rolig tid.. Juni, juli och augusti är bäst!!!

Tillbaka till nuet.. har jobbat hela dagen, dock inte inne i Oslo city gallerian idag utan jobbade inne i Byportengallerian. Det finns typ 6-7 BIT inne i Oslo och de kan kasta omkring oss bäst de vill om de behöver folk på ett av de andra ställena. Men imorgon ska jag tillbaka till Oslo citygallerian. Blir till att ta sig upp tidigt imorgon, 05.50 står klockan på.. ska vara med och öppna. Synd att jag är världens morgontröttaste person. Aja det är bara att gilla läget! =)

Blir till att ta en dejt med John Blund strax. Ha det fint hörrni! Klem


4 kommentarer:

  1. Hejsan nyss hemkommen från Länsö till ett mulet o regnigt Uppsala. Månzon var glad, han förstod nog inte att vi ska stanna i stan nu några dagar,ska nu jobba 2 nätter. Du/ni är duktiga som jobbar o står i. Ha de pussar i från oss gm mam

    SvaraRadera
  2. Ja, väldigt tråkigt väder det bjuds på! mulet o regn imotse. Nej lilla pojken då, han har ju inte varit hemma på väldigt länge! Bortskämd med Länsö :P Ha två bra jobbnätter, vi hörs imorgon Puss!!!

    SvaraRadera
  3. låter ju fint de. Hoppas att du får rikligt med dricks!! Jag tänkte åka till Paris imron, något särskilt damen önskar sig? Puss å kram

    SvaraRadera
  4. Härligt, åh ja hoppas du får det hur bra som helst i Le Paris! inte alls avundsjuk....... Önskar sig? nämen! vi tar listan på mess ;) Puss!

    SvaraRadera