fredag 17 februari 2012

Koh Lanta

Sawasdee kaa!

Var ett tag sen jag skrev nu. Det ar inte sa ofta vi har tillgang, eller har tid, att hanga vid datorer men nu sitter vi och vantar pa var taxi sa nu kan jag skriva lite snabbt innan vi kilar ivag!

Vi anlande till Koh Lanta i tisdags och har nu spenderat tre natter har. Vi bor pa ett hotell mitt i smeten och har trivts valdigt bra. I tisdags fyllde jag aven ar sa da at vi massa god mar, lag pa stranden hela dagen och bara madde jakligt bra. Kvallen avslutades med manikyr och pedikyr pa en liten salong. De tre kvinnorna som behandlade oss var valdigt underhallande! Plotsligt kommer en grabb upphoppandes mot slide-dorrarna och det ar inte forran han fatt upp dem som jag ser att det ar Max Nelin fran Uppis. Varlden ar sa jakla liten! Sjukt kul iaf. Efter manikyren och pedikyren tankte vi partaja lite men nar vi kommer ut ur den lilla salongen ar hela gatan nedslackt och stangd. Koh Lanta ar inget partystalle, mer en familjevanlig o! Pa 7 eleven kopte vi med oss lite breezers och drog ett skont hang pa balkongen istallet.

Gardagen spenderades i grannhotellets pool tillsammans med Max, sjukt skon dag. Vi var sedan ute och at middag allihoppa nar solen borjat ga ner och avslutade annu en kvall i den ljumma natten pa balkongen.

Sa vara dagar har har sett ut typ sadar. Sol och bad hela dagarna, och god mat och gott umgange om kvallarna!

Fatt lite fragor om vi sett nagra ackliga djur. Nja inte allt for manga har vi val lyckligtvis inte sett, dock har vi sett miljarder gecko-odlor och en acklig kackerlacka, ratt rolig handelse. Bella forklarade det hela valdigt bra:

Scenario:

"går in på toaletten och utbrister : "Det är ett stort djur i duschen" varpå alla springer in i badrummet och skriker i kör "KACKERLACKAA!" efter några minuters skrikande och hoppande i sängar (vi förvånade oss själva) fick den snälle hotellmannen plocka bort det stygga djuret. Situationen är nu under kontroll med en papperskorg över avloppet. Vi är riktiga överlevare vi"

Ni kan ju tanka er hur det sag ut....

Nu ska vi iaf aka till Krabi, eller rattare sagt Ao Nang. Dar kommer vi stanna i tva, tre natter ocksa. Baten gar om ca en timme, ska bli skont att aka lite bat. Horde att ni fatt sno hemma. Inte avundsjuk! :)
Ha det sa bra. Puss & hej


3 kommentarer:

  1. Det låter härligt med skönt häng på balkongen, och god mat med trevligt umgänge, så ska de va!
    Idag Fred 17 feb plusgrader o snödropp från taken och en underbar stor Sol som lyser från en klarblå himmel<3, Forsätt o ha det bra pOk

    SvaraRadera
  2. Häääääärligt! Ja dessa kryp var nog inte sista gången ni träffade på. MEN usch så äckligt det är när det händer! Manikyr och pedikyr är ju precis det rätta man ska göra på sin födelsedag, massssssa grattis igen. Ta nu hand om er och fortsätt NJUT!

    Pussar och kramar!

    SvaraRadera
  3. Härligt Syrran :D Fortsätt ha det awesome!!! tiden går fort så ba o kötta ;) Hälsa max så mycket! Drick en kall pilsner åt mig meeed pusspuss


    /Nirre

    SvaraRadera