söndag 19 december 2010

All I need is you

Vilken vecka! Sjuk på många sätt o vis. Började måndagen med att vara skapligt trött och sliten, efter mycket jobb och en kväll med mina fina arbetskamrater på Fridays kvällen innan. Jobbet bjöd ut oss på mat och dryck, en riktigt trevlig kväll!! Men det var en hård måndag. Det kändes i kroppen, den skrek efter vila. Men icke, inte förrän 6 dagar efter (idag dvs) skulle jag få mig en ledig dag. Fast ja, det blev väl inte riktigt som så (återkommer).
Tokdeckade iaf på måndagkvällen efter jobb och sov i 10 timmar. Ville nästan på tisdagsmorgonen lägga mig o grina lite för jag fortfarande kände mig så sjukt trött och sliten. Men det var bara att bita ihop och åka till jobbet och köra på. Tur att man jobbar med guldkorn iaf!

Onsdagen var en dag som hette duga. Sitter på tidig morgonkvist och pillar lite i örat med en bomullspinne, slår upp benet på armen att jag med hög kraft kör in pinnen långt in i örat. Det smäller till i örat och sedan blev det tyst. Tappade hörseln helt, helt döv. Och sedan dess har jag inte hört något på höger öra. Jag blir skiträdd, springer in till Anna och sedan ringer jag chefen. Kan ju verkligen inte åka till jobbet. Vi pratade med Annas söta mamma som hade kontakt med sjukvårdsrådgivningen i Sverige som sa att vi bör kontakta en läkare. Sagt o gjort. Vi tog oss in till Legesentret (läkarmottagningen) i Byporten men blev vidareskickade till Legesentret i Grünerløkka, kul.. Där satt vi på deras akutmottagning i två timmar. Blev iaf undersökt och läkaren konstaterade att jag spräckt trumhinnan och haft en blödning i örat. Mysigt. Han ringde en öronspecialist och jag fick en tid morgonen efter. Han sjukskrev mig även två dagar från jobbet.
Hos öronspecialisten ett dygn senare sög han ut blod ur örat vilket var lika oskönt som det låter, usch. Gjorde även lite hörseltest. Fan vad det suger att inte höra något, börjar få tillbaka lite lite hörsel nu men det är sjukt jobbigt och irriterande ändå. Man känner sig lite handikappad om man säger så. Ska på återbesök på onsdag morgon så vi får se vad läkaren säger då. Kommer iaf ta ca 3-4 veckor för trummhinnan att läka helt. Tur att man hör normalt på det andra örat i alla fall.

I fredags åkte Mathilda och Angelica hem till Sverige. Mathildas föräldrar var förbi här och hämtade upp dem. Trist.. Så nu har jag bara två fruar kvar. Fast vi har det väldigt kosligt ändå!:)

I helgen har jag jobbat. Går rätt bra att jobba, dock får jag anstränga mig väldigt mycket att höra vad kunderna säger och så, men det funkar väl. Igår efter jobbet var jag o mina två kvarvarande frugor Anna o Pernilla på bio. Vi såg Kongen av Bastøy, en norsk film där även Stellan Skarsgård var med. Väldigt bra film, hemsk dock. Väldigt mysig kväll! Blev en del fina bilder tagna i en fotoautomat vid 00-snåret också. Haha...

Idag var Annas kusin Matilda o hennes vän här, trevligt det! Och nu kom precis Pernilla hem från jobbet så nu ska vi göra mat.

Vi fick förresten ett tillskott i familjen i torsdags! Janus lille son Odin (Pølse, som vi kallar honom) har flyttat in. Han är 8 veckor gammal. SJUKT JÄVLA SÖT. Jag som är så svag för valpar.. Han är en liten pärla, kolla bara!



Okej, nu kör vi på sista veckan i Oslo då. På torsdag flyger jag hem till my HOME SWEET HOME! Längtan efter jul och alla där hemma är stor nu. Snart ses vi! PUSS

1 kommentar:

  1. Åh Thilda vilka underbara 4-benta vänner ni har i Oslo. Klappa dom lite x-tra ifrån mig.Eller varför inte ta med den lille eller kanske Cherine i handbagaget nu då du åker hem. Puss puss

    SvaraRadera