onsdag 7 mars 2012

Sydney, Sydney, Sydney!

HELLO THERE!

Nu ar vi i Sydney!
Det var skont att komma fram hit eftersom det blev lite kaosartat nar vi lamnade Thailand. Vi avslutade var tid dar genom att krocka pa deras motsvarighet till e4. Dock sexfiligt. Kort sagt sa var anledningen sahar att forkylda Josefin nos, chaffisen stracker sig efter papper och ska ge det bak till oss, nar han ska satte tillbaka servetterna i facket gick allting valdigt fort, det var plotsligt en bil mindre an en halv meter framfor oss och vi borja tvarnita, decken skrika och smallen var ett faktum. Vi korde in i den andra bilen bakifran och vi sitter utan balte (som inte fanns i bilen!). Som tur var blev inte smallen jattehard men det var valdigt otackt och vi var lite skakade efterat, jag fick aven ont i nacken. Mindre kul avslut pa vistelsen! Nog om det, huvudsaken ar att vi mar bra, vilket vi gor :)

Kom hur som helst fram igar kl 06.50 lokal tid. Flygresan gick finfint, sov dock typ 1 timme vilket betyder att jag fick en timmes somn under en natt, vilket inte var lika finfint. Men vi var glada anda!
Tog oss till Wake Up! dar vi bor via en liten minivan med 4 andra personer. Nar vi kom fram dackade vi direkt, sov dock bara i 1.5 timme. Hursom haver ville vi direkt uptacka staden lite sa vi drog nerat och gick runt och kollade och kopte lunch. Traffade aven upp Magdalena som invantat oss. Askul o ses igen! Vi tog lyckligtvis med oss solen hit sa det levererades bra vader igar. Vi drog till Darling Harbour, kopte glass och myste runt i parker och vid vattnet. Underbart! Kvallen spenderades pa en restaurang med brudarna, en bar med schweiziska (stavning?)Stefan och hans vanner och sedan en klubb. Skooj! Vi avslutade kvallen pa vart hotell som styr upp fest varje kvall!

Idag har det vart halvkul vader, regnade typ nyss sa vi fick ett infall att besoka IKEA. Heheh.. var askul att spatsera runt dar, vi var tontigt glada over alla svenska saker, och fasen va gott det var med kottbullar och mos!!! Vi ska nu borja laga lite egen mat vilket jag ser fram emot. Trott pa bade thaimat och restaurangmat. (Saknar din mat, mamma!:)

Vi ska boka tva till natter har. Aker ostkusten till helgen istallet. Anledningen ar att Martin kommer hit imorgon sa da vill vi hinna vara med honom innan vi drar. Plus att vi ska gora massa kul da!

Hoppas ni mar bra dar hemma ocksa! Jag ska forsoka lagga upp lite bilder fran min telefon (eftersom min kamera fortfarande inte funkar...) nar jag far tillfalle! Sa den som vantar pa nagot gott... ;)

Sydney levererar iaf! Me gusta!

Puss & Kram

6 kommentarer:

  1. Härligt att ni är i Australien försökte följa erat plan via flygradar.se men missade er såg via Sydney Airport att ni hade landat redan. Tokigt med Taxi incidenten men tur att det gick som d gick, Idag onsd 7/3 sol från en klarblå himmel men kalla nätter ca - 9gr och dag tid ca 3-4 gr, i Uppsala. Månzon o Far mår bara bra, Tråkigt med din mobilkamera som strejkar, Vi gläds åt alla bilder som ni lägger upp, Ha det nu bara bra PoK <3<3<3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Synd att du missade oss, det var lite tokiga tider i Sverige for er sa det var inte sa konstigt :) Kul med lite uppdateringar fran Uppis! Puss pa er, ta hand om er! Bilder kommer snart forhoppningsvis!

      Radera
  2. Vill bara säga hej. :-)

    SvaraRadera
  3. Hur firar Sydney internationella kvinnodagen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kvinnorna dricker ol och ar glada, och blir fint uppvaktade av mannen ;)

      Radera