lördag 17 mars 2012

Surfers Paradise

Hej allihoppa! Jattedalig update har pa senaste tiden men vi tar igen det lite nu.

Akte fran Sydney sent i sondags kvall (hehe jepp blev annu en natt dar...) med greyhound bussen som tog ca 13h inkl en timmes rast. Bussresan gick valdigt fort och vi sov storre delen av den, valdigt skont att aka pa natten!
Vi kom till Byron Bay efter 11 och akte da direkt till vart hotell som jag blivit rekommenderad om, Aquarius. Dar bodde vi tillsammans med tva engelsman, tva tyskar, en fransman och en chilenare. God blandning! Det var sjukt kul och vi bodde dar i tre natter tillsammans. Byron Bay var allt annat an lugnt! Hostellivet ar galet mina vanner. Sjukt kul! Alla kvallarnas utgangar, efter preparty pa vara rum med harliga roomeisar slutade pa Cheeky Monkeys. Dansgolvet bestar av langa bord och bankar dar folk dansar och festar som om det inte finns nagon morgondag!
Efter dessa tre natter i Byron har vi nu anlant till Surfers Paradise. Vi akte hit med tva andra engelsman, Toby & Rory som vi traffade i Sydney och aven var med i Byron. Vi hamnade pa ett hostel ratt off fran civilisationen. Vi bytte och befinner oss nu pa ett asbra, Surf n Sun. St patri
cks day idag! Kommer bli galet!

Nu dor internet! Fasen. PUSS pa er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar