fredag 9 mars 2012

Hejda Sydney, hej ostkusten!

(Bild fran sista kvallen i Bangkok, rooftop)



Hejhejhalla!

Haft tokbra dagar har i Sydney! Mycket sevardheter (besokte operahuset igar och blue mountains idag) party och myyycket harliga manniskor! Varat hostel ar verkligen bra! Vi tog ju somsagt tva till natter har sa igar flyttade vi in i ett nytt rum med tre andra personer, alla engelsman! Kul! Vi har nu en natt till har och imorgon aker vi vidare mot ostkusten. Vi har inte bokat nagon buss an, men det loser sig! Byron Bay tror jag forsta stoppet blir! Vi ar inriktade pa det iaf.

Varit vid Blue Mountains hela dagen idag med Josefin, Martin och Magdalena. Sa mysigt och vackert! (googla pa det!) Det tog 4h att aka t/r sa vi har ganska precis kommit hem darifran. Hunnit fa i oss mat nyss och snart skall vi upp och svira om infor kvallen. Det ar somsagt bra party har nere pa side bar sa det blir avslutning dar!

Jag ar sa taggad pa att dra ostkusten nu! Saknar strander och hav nu nar man blivit bortskamd med det fran Thailand. Hoppas verkligen det blir fortsatt bra vader har! Maste ju underhalla brannan ;) Nera men det ska bara bli sa harligt att aka ut mot kusten!

Ha det gott, for det har vi!

1 kommentar:

  1. Låter underbart, fortsätt i denna stilen.
    Grådassigt väder i Sverige, så njut för fulla muggar.
    Kram till er båda

    SvaraRadera