måndag 10 januari 2011

I'm crazy but you like it

Godkväll Sverige!
Hem ljuva hem. Det känns bra. Bättre. Att gå ifrån mina underbara tjejer på bit och lämna en stad som man bildat starka band till kändes dock jävligt hårt. Det var vemodigt och jobbigt. Finare tjejer får man leta länge efter. Kommer sakna dem en massa och det känns tomt att man inte ska åka tillbaka, inte än på ett tag iaf. Vet inte när nästa gång blir. Time will tell.

Hemfärden gick bra iaf :) Med ett tåg försenat på 30 minuter tog vi (Anna & jag) oss fram op rälsen ända fram till Stockholm. Med sömn, läsning, musik och trevligt sällskap kan man inte klaga! Förutom lite värk efter många timmars sittande såklart. Kom hem runt 00-tiden på fredag natt. Sova sova sova och vakna upp pigg på lördagen för att tagga till inför en grym utgång med fina människor! kärlek på det, it was nice. Om man säger!

Känns även helt rätt att nu kunna säga att jag drar till värmen om 1½ vecka. Egypten blir det, sista minuten. Bokat, betalt och klart. Mmyeah, nu är det bara att be till vädergudarna att vi får en solig vecka!

Sharm El Sheikh - 9 dagar kvar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar