söndag 8 april 2012

Sydney, it's good to be back!

Yo!

Glad pask pa er! ;)

Sitter just nu pa vart kara wake up for andra och sista gangen den har resan. Sjukt vemodigt och trakigt att vi ska aka hem imorgon.. Kan inte riktigt fatta att vi redan ska hemat, tiden har gatt sa sjukt fort och vi har upplev de tva basta manaderna nagonsin. Jag ar inte redo att lamna denna underbara tillvaro vi lever i helt enkelt. Naval, blir mys att traffa er dar hemma iaf :)

Cairns var harligt da vi hade vadret pa var sida alla dagar, ca 35grader och stralande sol! Lovely. Blev mycket hang vid poolen. Lamnade stallet i torsdags och det kanns askul att vara tillbaka i underbara Sydney. Flyget fran Cairns var typ den langsta kortflygningen nagonsin! Forsenat plan plus massa vantan vid startbanorna da vi skulle vanta in massa plan osv. Blev gott bemotta nar vi kom tillbaks hit iaf... mysipys :)

Som ni sakert sett pa facebook har vi tatuerat oss! (sneakpeak i inlagget nedanfor!) Vi akte till Bondi Beach i fredags for att inta den underbara stranden och vadret, men istallet gick vi forbi Bondi Ink for att se om de hade nagra tider. Hehe.. Vi visade vara motiv vi ville ha och gick ivag och kakade. Kom tillbaka en timme senare och var redo att bli gaddade! Sjukt peppade var vi. Min tatuerare var varldens sotaste och gjorde ett grymt bra jobb, jag ar sa sjukt nojd! Sa nu har jag tre vackra svalor pa min vanstra handled. Josefin pinades lite langre da hon gjorde en lite storre tattoo an mig. Men vi ar iaf somsagt galet nojda bagge tva!!!

Dagen efter, dvs igar besokte vi Taronga Zoo har i Sydney. Blev en harlig battur och vi fick antligen se lite koalor och kangurus! Koalorna var ju typ varldens sotaste. Satt dar och chillade med livet och kramades med traden. Sa gulligt. Var aven riktigt ballt att komma sa nara lejonen och tigrarna som vi gjorde, maktiga djur alltsa! Sag aven en galet sot salshow! Helt klart en underbar dag som avslutades med en battre utgang pa side bar. Sjukt kul kvall som slutade med hemgang klockan sju imorse! Galet bra kvall och natt med andra ord..

Strax skall vi traffa upp karaste froken Brunberg fran Uppis! Lite kaffe och mys och sedan ar det dags att borja packa vaskorna och forbereda infor morgondagen. Ska ivag en snabbis till Darling Harbour isenare ocksa. Vart!

Sa snart ses vi folket, flyger hem med varldens storsta flygplan imorgon och ankommer efter varldens langsta flygresa klockan 15.00 svensk tid pa onsdag. Hasta la vista, nu ska jag njuta och suga in tillvaron har.

Ha deeeeeeet!

2 kommentarer:

  1. VÄLKOMMEN HEM. Det blir så bra så, Pusspuss/mam

    SvaraRadera
  2. Vad kul! Ska själv åka till Sydney och har tänkt att tatuera mig vid bondi ink :) Vad kostade din tatuering att göra där? Och var de svårt att få tid?

    SvaraRadera